Viu Lleure
722 85 10 02 info@viulleure.cat

TEMPS DE LLEURE, TEMPS DE QUALITAT

Qui sóm?

Viu lleure es una entitat que promou l'educació no formal com a branca essencial de l'educació ,vinculada al seu entorn i territori, fomentant la participació i col·laboració del treball en equip, així com la capacitació de les persones i la facilitació d'eines i recursos per a la gestió emocional.  Som una entitat conscients del nostre entorn, per això tots els nostres tràmits són online. 

Els nostres objectius

 • La nostra finalitat és reforçar i diversificar l'oferta de lleure el territori.
 • Tenim un ideari molt clar, l'educació en valors, en una vida saludable, física i emocionalment ben gestionada.
 • Promoure l'educació no formal i facilitar recursos per a l'aprenentatge.
 • Educar en la gestió emocional i potenciar un temps de lleure de qualitat . Anys d'experiència avalen els nostres projectes i el nostre equip.
 • El Projecte educatiu personalitza els serveis segons la localització geogràfica i social on s'ofereixen.
 • En el paradigma laboral, fomentem i potenciem llocs de treball de qualitat i dignes.

Que hi ha de nou??


📌Casals de Nadal
Torredembarra i Creixell*
📌LLEURE ESPAI de Nadal a 
Altafulla (de 9 a 13h)*
📌Projectes amb la gent gran
📌Projecte JoveNit a Torredembarra
📌També pots llegir: l'ultima entrevista
📌O veure l'últim video explicatiu

Viu lleure i l’ACELLEC

Viu lleure es socia i està inscrita a l’ACELLEC (l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura). Per tant disposa de l’escola de formació no 41 que pertany a l’associació, i de les avantatges patronals que comporta ser integrant d’una entitat amb més de 70 empreses dedicades a l’educació en el lleure.

hc_logo

L'escola EFA

Els cursos reglats per la Generalitat de Catalunya, seran impartits en col·laboració amb l’escola EFA i Viu Lleure.

Inscripció als casals

 1. 🌟Lleure Espai de Nadal - Altafulla

  PLACES LIMITADES. Servei d'acollida per a les vacances de Nadal. Un espai per fer activitats lúdiques i educatives, jocs en equip, de coneixença, col·laboració i de valors, dinàmiques per a la gestió emocional, petites excursions pel municipi, expressió corporal i esports a l'aire lliure. 📍Lloc: A Viu Lleure (C/Cadernera nº16, cantonada Ronda d'Altafulla) 🪙Una setmana 50€/ 40€ Germans/es!

   27,28,29,30,de Desembre 2,3, 4, 5 de Gener de 09h a 13h
  Accedir al formulari d'inscripció on-line.
 2. ❄Casal de Nadal Torredembarra

  Inscripcions GRATUÏTES - PLACES LIMITADES Com ja sabreu Gaia, és un personatge social, que li agrada conèixer la gent i les seves particularitats. Després de viatjar pel món sencer a través de la seva porta màgica, ha conegut milers de formes de jugar i aprendre alhora. Aquesta vegada necessitem la col·laboració de la canalla de Torredembarra per trobar la màgia que ens envolta. Un món on la il·lusió ens empenta a conèixer i aprendre, on gaudirem del joc, les cançons, de les activitats i de l'espectacle. Us esperem al Casal de Nadal per descobrir "La Màgia de Gaia" 📍Lloc: Pavelló Sant Jordi (Zona Esportiva Municipal).

   27-28-29 i 30 de Desembre'22 de 17h a 20h
  Accedir al formulari d'inscripció on-line.
 3. ❄Casal de Nadal Creixell

  Inscripcions GRATUÏTES - PLACES LIMITADES. Com ja sabreu Gaia, és un personatge social, que li agrada conèixer la gent i les seves particularitats. Després de viatjar pel món sencer a través de la seva porta màgica, ha conegut milers de formes de jugar i aprendre alhora. Aquesta vegada necessitem la col·laboració de la canalla de Creixell per trobar un tresor amagat al municipi. Té relació amb la fabrica de joguines de Gaia Wonka, on diuen que del no res fan joguines inimaginables! Alguna cosa tindrà que veure el Nadal i el solstici d’hivern, perquè just per aquest dies la lluna desapareixerà del cel! Aconseguirem plegats retornar la lluna al cel i el secret de les joguines màgiques? Una gran missió ens espera al Casal de Nadal “Gaia Wonka i la màgia del Nadal” 📍Lloc: Escola Les Eres de Creixell.

   27-28-29 i 30 de Desembre'22 de 10h a 13h
  Accedir al formulari d'inscripció on-line.
 4. 🎆L'espai d'acollida

  És un servei d'acollida en calendari escolar de Dilluns a Divendres per les tardes, després de l'escola. Al sortir de l'escola hi haurà un educador esperant els infants a la porta i aniran tots plegats caminant a l'entitat educativa Viu Lleure, on posteriorment vindràn a buscar-los les famílies. ✨ Al espai d'acollida farem, lleure, manualitats, jocs, acompanyament a l'eduació formal, tallers,... ⏰ * Dilluns a Divendres de 16:30 a 18:00h.- 70€ Mensuals- * 3 dies a la setmana de 16:30 a 18:00h.- 50€ Mensuals- * Esporàdic de 16:30 a 18:00h. -10€ Dia- 🙋‍♀️ Si l'infant ja ha participat en algun dels nostres projectes ( Acollida del curs passat, Casals, etc...) no cal que adjuntis la documentació.

   Gener- Juny (Calendari Escolar) de Dilluns a Divendres de 16:30 a 18:00
  Incripcions a partir de 12/12/2022.
 5. 🟢Acollida l'Antina

  Un espai de lleure dintre de l'escola, amb referents educatius professionals, que acompanyen i vetllen en el creixement sa i equilibrat dels infants que hi fan ús. Aquesta inscripció és per el curs 2022/2023. Tria la teva modalitat. 🙋‍♀️ Si l'infant ja ha participat en algun dels nostres projectes ( Acollida del curs passat, Casals, etc...) no cal que adjuntis la documentació.

   Tots els dies del curs escolar. de 7:45h a 9h i de 16:30 a 18h ( Al Setembre l'horari d'acollida de tarda serà de 16:30h a 17:30h)
  Accedir al formulari d'inscripció on-line.
 6. 🟣Esplai d'Altafulla

  Un esplai es constitueix amb l’objectiu de crear un espai de lleure educatiu o educació no formal, per a facilitar eines i recursos pel creixement saludable tant físic com psicològic, a infants de 3 a 12 anys. Amb un projecte educatiu de centre, amb els objectius definits. Un espai per passar-ho bé, aprendre mentres juguem i viure milers d'aventures i experiències. 🍀Aquest es un projecte guanyador dels PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS de l'AJUNTAMENT D'ALTAFULLA 📍Tots els dissabte de 10h a 13h, a L'Era de l'Esteve. REUNIÓ INFORMATIVA PER A FAMÍLIES EL DISSABTE 17 DE Setembre. Començament del nou curs Dissabte 24 de Setembre.

   Tots els dissabtes de Gener a Juny i de Setembre a Desembre.
  Accedir al formulari d'inscripció on-line.

Els events de ViuLleure

 1. Casals d'Estiu, Nadal i Setmana Santa.

  Fem els casals que marquen la diferència. Més info a info@viulleure.cat
 2. Espais Joves

  Espais de esbarjo, reflexió i iniciativa. Altafulla, La Riera, La Nou, Creixell i Torredembarra
 3. Acollida Escola L'Antina

  Servei Acollida Matinal i Tarda
 4. Lleurespai La Riera de Gaià.

  Espai d'aprenentatge, jocs i col·laboració
 5. Projectes amb la Gent Gran

  Projecte d'acompanyament a la gent gran
 6. L'Esplai d'Altafulla

  Un espai de lleure educatiu, amb un projecte pedagógic i professionals en l'educació no formal.

FORMACIÓ

Las últimes novetats de ViuLleure

COL·LABORADORS

A.M.PA. Escola L'Antina
Ajuntament Creixell
Ajuntament d'Altafulla
Ajuntament de La Riera de Gaià
OpenFramework
PIJ Altafulla
Apolo Club
Ajuntament de La Nou de Gaià
Xarxanet.org
Ajuntament Torredembarra
L'Oca Baix Gaià
Ajuntament de Tarragona
Consell Comarcal
Feelfree
Altafulles
Associació Zuhari